Výrobník cukrové vaty Stroj na výrobu cukrové vaty - 52 cm + ochranný kryt Profi Gastro

Neohodnoceno
Dostupnost Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10010595-ME2018
11 139 Kč 9 206 Kč bez DPH
Výrobník cukrové vaty Stroj na výrobu cukrové vaty - 52 cm + ochranný kryt Profi Gastro
Neohodnoceno
Česká firma
Česká firma
Vlastní sklady v Ostravě, plátcovství DPH a reklamace v ČR.
Pozáruční servis
Pozáruční servis
V rámci pozáručního servisu Vám dáme slevu 20% na náhradní díly.
25 let zkušeností
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.

Stroj na výrobu cukrové vaty byl navržen pro profesionální použití a disponuje efektivním topným tělesem o výkonu 1030 wattů. Kryt chrání cukrovou vatu. Díky dvěma spínačům lze ovládat teplotu a otáčky hlavice. Digitální displej ukazuje sílu proudu. Stroj disponuje vestavěnou pojistkou, která v případě technických problému automaticky zařízení vypne.
Hrnec vyrobený z ušlechtilé oceli (průměr 52cm) je v hodný na přípravu porce obsahující zhruba 12 až 18 g cukru.Kryt ve velikosti XL je vyroben z akrylového skla, který se vyznačuje vysokou odolností. Díky velkému otvoru máte snadný přístup k cukrové vatě. Ochranný kryt se snadno instaluje.

Výhody:

  • pracovní výkon: 1 Jednotka / 30 vteřin
  • výkon 1030 Wattů
  • průměr hrnce: 52 cm
  • samostatné ovládání termostatu a rotace
  • souprava s ochranným krytem z akrylového skla - chrání cukrovou vatu před nečistotami a špínou
  • tlumič minimalizuje vibrace - redukce hlasitosti o 20%
  • snadná údržba a vysoká odolnost
  • odměrná lžíce na přesné dávkování

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Výrobník cukrové vaty
Hmotnost: 7.9 kg
Napětí: 230 V
PV: 1 jednotka* / 30 vteřin (*12-18 g cukru)
Délka kabelu: 1,4 m
Průměr hrnce: 52 cm
Materiál krytu zařízení: Práškovaná ocel na povrchu
Materiál misky a lžíce: ušlechtilá ocel
Výkon topného tělesa: 1030 W
Vykon_motoru: 70 W
Materiál_otacive_hlavice: hliník
Materiál_ochranneho_krytu: Akrylové sklo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: