Pánve a grily na paellu, halušky, nudle

Pánev na Paellu. Paella, nejslavnější španělské jídlo, je založené na rýži, jejíž pěstování přinesli do země Arabové. Pochází z Valencie, ale dělá se po celé zemi v mnoha variantách.

Název Paella označoval původně pánev se dvěma držadly, na níž se jídlo připravuje. Do pánve s rýží se přidává nejčastěji kuřecí maso nebo mořské plody, dále zelenina (cibule, česnek, rajčata, papriky), z koření zejména šafrán, pokud je k dispozici. Dnes je šafrán kvůli vysoké ceně často nahrazován barvivem a mletou paprikou. Chutě všech surovin se vstřebají díky dlouhému vaření na mírném ohni.
 
Pánev na Paellu je možné využít skvěle také například pro přípravu halušek, špeclí.

Nejprodávanější

HENDI Pánev na paellu z nerezové oceli PROFI LINE 600mm
HENDI Pánev na paellu z nerezové oceli PROFI LINE 600mm
Skladem v distribučním centru
NH-622407-HN
 
2 634 Kč
(2 177 Kč bez DPH)
Wok, HENDI, Profi Line, o360x(H)180mm
Wok, HENDI, Profi Line, o360x(H)180mm
Skladem v distribučním centru
HN-239773-NH
 
2 667 Kč
(2 204 Kč bez DPH)
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Cena

26342667
126342667
HENDI Pánev na paellu z nerezové oceli PROFI LINE 600mm
2 177 Kč bez DPH
2 634 Kč
NH-622407-HN
Wok, HENDI, Profi Line, o360x(H)180mm
Wok, HENDI, Profi Line, o360x(H)180mm
Skladem v distribučním centru
2 204 Kč bez DPH
2 667 Kč
HN-239773-NH