Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4

Neohodnoceno
Dostupnost Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10010249-ME
8 956 Kč 7 402 Kč bez DPH
Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4
Neohodnoceno
Přístroj na rozpouštění čokolády - 2 nádoby GN 1/4
zakazat-prodej
Česká firma
Česká firma
Vlastní sklady v Ostravě, plátcovství DPH a reklamace v ČR.
Pozáruční servis
Pozáruční servis
V rámci pozáručního servisu Vám dáme slevu 20% na náhradní díly.
25 let zkušeností
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
Profesionální přístroj na rozpouštění čokolády se dvěma gastronádobami a víky Přístroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN umožňuje přípravu široké škály lahodných čokoládových kreací. Čokoláda rozpuštěná v tomto přístroji bude po ztuhnutí krásně lesklá a získá perfektní konzistenci pro konzumaci. Můžete ji použít v čisté formě na výrobu čokoládových pralinek nebo ji dále použijte do muffinů, k namočení sušenek nebo jako polevu na dorty nebo zmrzlinu – představivosti se meze nekladou! Royal Catering, specializovaný výrobce gastronomického vybavení, nabízí perfektní profesionální přístroj pro rozpouštění čokolády, s nímž se pracuje vždy příjemně a pohodlně. Účinné topné těleso o výkonu 250 W je vyrobeno z hliníku. Vynikající tepelná vodivost materiálu zajišťuje rychlé a rovnoměrné rozmístění tepla. Čokoláda je zahřívána konvekcí. Topné těleso ohřívá vzduch mezi nádrží a nádobami. Teplo je vedeno do nádoby a jejího obsahu bez zvlhčení, díky čemuž si čokoláda zachovává svou bohatou a komplexní chuť a vůni. Přístroj na rozpouštění čokolády je vyroben z robustní ušlechtilé oceli a je vybaven dvěma vyjímatelnými gastronádobami. Díky kvalitnímu zpracování je extrémně odolný, má dlouhou životnost a snadno se udržuje. Ušlechtilá ocel je hygienická a chuťově neutrální, díky čemuž je velmi vhodná pro práci s potravinami. Kromě toho se hladký povrch snadno čistí. Gastronádoby jsou rovněž vyrobeny z ušlechtilé oceli, udržují čokoládu na teplotě až 100 °C a lze je mýt v myčce na nádobí. Díky hloubce 15 cm mají nádoby objem 4 l. To odpovídá přibližně 5 kg čokolády na nádobu. Při vyprazdňování nádoby by čokoládová hmota by měla být ještě teplá. Vyjímatelné nádoby lze snadno vyčistit jemným saponátem a vypláchnout čistou vodou. Čokoláda či čokoládová poleva se musí správně temperovat, proto byl do přístroje zabudován termostat. Ten slouží k regulaci teploty mezi 1 a 100 °C. Topné těleso je umístěno ve spodní části a rovnoměrně zahřívá gastronádoby. Aktuální teplota se zobrazuje a reguluje na LED displeji, takže máte nad požadovanou hodnotou teploty nejlepší kontrolu. Funkce časovače se rovněž nastavuje pomocí LED displeje. Díky kompaktním rozměrům jej můžete dobře skladovat a používat na různých pracovištích. Hmotnost přístroje umožňuje snadné skladování a přepravu. Na spodní desce se nachází 4 gumové nožičky, díky kterým je přístroj stojí stabilně na jakékoli ploše.

Doplňkové parametry

Kategorie: Barové a cukrářské vybavení
Materiál: Ušlechtilá ocel
Barva: Stříbrná
Napětí [V]: 230
Výkon [W]: 250
Maximální teplota [°C]: 100
Rozměry zásuvek (DxŠxV) [cm]: 26,5 x 16,5 x 15
Objem: 4 l
Rozměry (DxŠxV): 34.5 x 28.2 x 29.4 cm
Hmotnost: 6.78 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 38.5 x 34 x 34 cm
Hmotnost zásilky: 7.81 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: